vineri, 10 ianuarie 2014

Tehnologia


Implantele anatomice

Cele mai simple soluţii sunt întotdeauna cele mai bune iar cu soluţia noastră am reuşit să obţinem "mai mult cu mai puţin".
În mod logic, cel mai simplu implant dentar este cel care se aseamănă cel mai mult cu dintele original. Aceasta este baza sistemului Bioimplant. 






Principiul osteintegrării diferenţiate
Implanturi "analoge formei radiculare" sau implanturi "anatomice" autentice au mai fost încercate în trecut, cel mai notabil fiin cel al lui Hodosh (1969). Acele  prime încercări au eşuat datorită insuficienţei cunoaşterii, uneltelor şi a tehnologiei. 
Bioimplantul foloseşte tehnologia modernă CAD/CAM pentru a face posibilă replicarea precisă a formelor naturale ale dintelui, folosind cel mai dur şi biocompatibil material: ceramica din oxid de zirconiu. Cea mai bună tehnologie împreună cu cel mai bun material, urmând principiul osteointegrării diferenţiate  a condus la cel dintâi succes în acest domeniu.
Osteointegrarea diferenţiată descrie ghidarea echilibrului dintre distanţa, contactul şi compresia dintre os şi implant luînd în considerare cele două tipuri de os de la nivelul alveolei bucale, respectiv os spongios şi os cortical pentru realizarea unei osteointegrări sigure a implanturilor anatomice.
Designul suprafeţei implantului este crucial
Designul suprafeţei implantului este crucial în integrarea tuturor celor trei posibile scenarii de contact os-implant primare.
  1. contactul în ariile de replicare dentară exactă;
  2. distanţa os-implant necesară la nivelul plăcilor osoase subţiri (linguală şi bucală);
  3. compresia în ariile de contact dintre macroretenţii şi osul spongios;





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu